FAQ

Veel gestelde vragen

Hoe lang van te voren en waar moeten we ons melden?

We verwachten jullie minimaal 30 minuten voor aanvang van de gereserveerde tijd van de escape room. Jullie kunnen je melden bij Restaurant ’t Binnenhof (Binnenweg 12, 8378 JJ Paasloo)

Wanneer komt onze foto online op facebook?

Na het spelen van de room maken we een leuke groepsfoto als aandenken. De nieuwe foto’s plaatsen we op de eerstvolgende maandag op onze facebookpagina.

Ik ben zwanger, kan ik meedoen?

Dat kan zeker! Er zijn echter wel bepaalde momenten in de room waar u moet kruipen. Neemt u voor de zekerheid even contact met ons op als u twijfelt. Meedoen is op eigen risico.

Wij zijn met meer dan 7 personen, wat nu?

Ook met meer dan 7 personen kunt u bij ons terecht! We hebben tal van leuke oplossingen en maken graag een programma op maat.

Stuur een mail met de gewenste datum en tijd en het aantal personen naar contact@deslagervanoldemarkt.nl en wij helpen jullie graag met het opstellen van een passend programma.

Wat is de minimum leeftijd?

De escape room is geschikt voor personen vanaf 14 jaar. In overleg zijn jongere deelnemers toegestaan, mits zij in begeleiding spelen van een volwassene. Bij twijfel kan om een ID worden gevraagd.

Hoe kan ik annuleren?

Annuleren van de reservering is uitsluitend schriftelijk of per mail mogelijk. De annulering is pas definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

  • U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 72 uur van tevoren ongeacht de reden
  • Tot 48 uur van tevoren kunt u uw boeking kosteloos verplaatsen ongeacht de reden.
  • Bij een annulering binnen 48 uur voor de aanvangstijd wordt er €50,- in rekening gebracht
  • Bij een ‘no show’ wordt het volledige bedrag in rekening gebracht

Kan ik met pin betalen?

Jazeker! Betaling vindt plaats na afloop van het spel en kan zowel per PIN als contant worden voldaan. Betaling op factuur is in overleg mogelijk.

Is de escape room toegankelijk voor rolstoelen?

De escape room is niet toegankelijk voor rolstoelen.